VW ID Buzz na testiranju u Alpima - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

VW ID Buzz na testiranju u Alpima

Vidjeli smo na ga na fotografijama, a sada i u pokretnim slikama.

Volkswagen ID Buzz je verovatno među najinteresantnijim modelima iz porodice električnih vozila nemačke marke, prevenstveno zbog konceptne verzije, koja je debitovala pre par godina, podsećajući nas na čuveni VW Kombi.

Dok je prethodni prototip koristio pozajmljenu karoseriju da bi krio identitet, sada ga možemo videti u donekle serijskom izdanju, zahvaljujući CarSpyMedia kanalu na YouTubeu.

Reč je o istom modelu koji se pojavio i na špijunskim fotografijama, čemu svedoče registarske tablice. Ipak, i dalje je prisutna čudna, ali pametna kamuflaža, koja sakriva važne elemente dizajna, što se prvenstveno odnosi na anfas, odnosno kućišta farova i donji deo odbojnika.

Što se zadnjeg dela tiče, niz nalepnica nastavlja s maskiranjem stajlinga. Namerno ili ne, kreatoru ovog rešenja je pošlo za rukom da zadnja svetla učini poput onih kod Opel Insignije.

Za sada, bilo bi teško donositi konačan sud o ID Buzzu na osnovu špijunskih fotografija i snimaka, je je dosta toga sakriveno. Ono što bismo naravno voleli je da što više detalja s koncepta bude preneseno na serijski model.

VW ID Buzz će u serijskom izdanju biti zvanično predstavljen sledeće godine, predviđen inicijalno za evropsko tržište. Amerikanci, koji jedva čekaju ovaj automobil, dobiće svoju verziju 2023., kao model za 2024.

Vrelegume.

Danas objavljeno

“Alfa Romeo prodaje automobil, a ne iPad na točkovima”

Zeljka

Lotus najavio Emiru V6 First Edition

Vanja A

Narandžasta lampica u retrovizoru: Ako se upali, zaboravite na preticanje

Vanja A

Ostavite komentar