Vulinov odgovor Hrvatima zbog liste "krivaca": Uvek birate pogrešne vrednosti - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vulinov odgovor Hrvatima zbog liste “krivaca”: Uvek birate pogrešne vrednosti

Hrvati su u oba svetska rata pogrešili birajući poražene vrednosti – jednom austrougarskog imperijalizma, drugi put Hitlerovog nacizma, izjavio Vulin.

Srpski ministar odbrane tim rečima je komentarisao rezultate ankete sprovedene u Hrvatskoj po kojoj je Srbija krivac za zaoštravanje hrvatsko-srpskih odnosa, a najodgovorniji političar za pogoršanje odnosa je Aleksandar Vučić. Po anketi srpski ministar odbrane nalazi se na drugom mestu.

Vulin u izjavi za javnost navodi da Hrvati nikada nisu pogrešili kada su birali na koje Srbe će usmeriti svoju mržnju.

“Srbe koji jačaju Srbiju, Srbe koji smeju da kažu da je Hrvatska nastala u gradjanskom ratuk, a ne u otporu agresiji, Srbe koji ne ćute kada ustaškog vikara hoće da proglase za sveca, Srbe koji ne zaboravljaju Jasenovac, Srbe koji ne prestaju da traže odgovornost za zločine u Oluji, Srbe koji neće dozvoliti ponavljanje zločinačke Oluje”, kazao je Vulin.

“Aleksandar Vučić je takav Srbin i svi koji mrze jaku i stabilnu Srbiju, mrze Vučića baš koliko su voleli Tadića. Ponosan sam što sam po stepenu mržnje u Hrvata i krivice za odbranu Srbije odmah iza Vučića”, izjavio je ministar Vulin.

B92

Danas objavljeno

Putin: “Obratite pažnju”

M.

Hrvatska: Dicmo pod vodom, potopljene kuće

M.

Preminuo Bob Dol: Jedan od najvećih albanskih lobista izgubio bitku sa teškom bolešću

M.

Ostavite komentar