Vulin o nestanku Mateja Periša: "Postoje saznanja; Porodica će prva znati" - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Vulin o nestanku Mateja Periša: “Postoje saznanja; Porodica će prva znati”

Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da pronađe nestalog Splićanina Mateju Periša, poručio je danas ministar Aleksandar Vulin.

On je naveo da postoje određena saznanja o nestanku 27-godišnjeg mladića, ali da će konačan ishod prva saznati njegova porodica.

“Ako se potvrdi dobro i loše, prvo će porodica saznati šta god da je, a tek onda javnost. Nije to medijska senzacija”, rekao je Vulin za TV Pink i dodao da se neće odustati od potrage.

On je ukazao, međutim, da je nestanak mladića kasno prijavljen, ali da su sve kamere proverene i da svi operativci rade svoj posao.

“Onog trenutka kada smo dobili prijavu, prepoznali smo koliko je to značajno, jedan mladi život je ugrožen”, istakao je Vulin.

Ministar je rekao da su operativci razgovarali sa mladićevim ocem Nenadom Perišem više puta, kao i sa njegovim prijateljima, konobarima, obezbeđenjem iz klubova, te da žandarmerija sa svojim roniocima istražuje teren.

Dodao je da se isključuje sukob unutar kluba i da ne želi ništa više od toga da govori.

Nestanak Splićanina Mateje Periša MUP-u je prijavio njegov prijatelj 31. decembra u 18 časova. Periš je došao u Beograd na doček Nove godine.

Danas objavljeno

Pucnjava u Oslu, ubijene dvije osobe, ranjeno 14

M.

Stranke u Srpskoj ciljaju 117 poslanika, a mjesta ima za 83

M.

Patrijarh srpski Porfirije danas u Tuzli

M.

Ostavite komentar