22. Augusta 2022.

Vulin: Da li su u EU zločini prema Srbima dozvoljeni?

Big Portal
  • Da znamo da li su u EU zločini prema Srbima dozvoljeni i da li su to te evropske vrednosti o kojima nam govore zbog kojih treba da priznamo /samoproglašeno/ Kosovo, ukinemo Republiku Srpsku i uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji? Ako put Srbije u EU određuje Hrvatska, onda da se na vreme vratimo sa tog puta – naveo je Vulin.

Vulin je ukazao da su Srbi, pošto su ćutali o ustaškim zvjerstvima u Jasenovcu tokom Drugog svjetskog rata, dočekali da se zločin ponovi u hrvatskoj vojno-policijskoj akciji “Oluja” avgusta 1995, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

  • Pošto se hrvatski narod nikada nije izvinio za ustaške koljače, dočekali smo da Srbe kažnjavaju, jer tražimo pravdu za pobijenu decu na Petrovačkoj cesti – konstatuje Vulin.

Hrvatski funkcioneri poručili su da će Hrvatska uticati na pregovore Srbije sa EU zbog toga što je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio optužnicu protiv četvorice hrvatskih oficira koji se terete da su u avgustu 1995. godine raketirali kolonu srpskih izbjeglica na Petrovačkoj cesti u kojoj su stradala i djeca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare