"Vukao me je kao vreću" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Vukao me je kao vreću”

Pjevačica Goca Lazarević jednom prilikom ispričala kada joj je bilo najteže u karijeri, te otkrila da je na samom početku doživjela veliku neprijatnost i da to neprijatno iskustvo nikada neće zaboraviti.

– Bilo je više takvih, ali jedna situacija je bila mnogo neprijatna. Pjevala sam na svadbi sa orkestrom iz Petrovca na Mlavi sa kojim sam mnogo toga radila. Kada sam ušla pod šatru prišao mi je jedan čovjek, za koga nisam znala ko je, i počeo da me vuče za rukav prema vrhu sofre, tako da sam se saplitala. Kada smo došli do stola gdje su sjedile najvažnije zvanice i mlada i mladoženja rekao mi je: “Hajde, penji se na sto!” Odgovorila sam mu: „Znate, ja se ne penjem po stolovima!“ On je navalio na sto, i na sto. Kada sam odbila gurnuo me je i rekao: „Otjerajte je kući!“ Pogledala sam ga i počela da trčim između redova plačući – ispričala je pjevačica za Grand Online.

Onda je dodala da su je momci iz orkestra u kojem je pjevala molili da ostane i da ne odlazi sa zabave.

– Momci iz orkestra su me zaustavili i molili da ostanem. Pokušavali su da mi objasne da je taj čovjek mladoženjin djed i da je popio, te da je već bilo normalno da se ljudi penju po stolovima i klupama. Međutim, meni niko nije rekao ni dobar dan, već me je djed vukao kao vreću. Ja sam se nekoliko puta popela na sto ali zato što sam ja to htjela. Meni ne može niko da naredi da se penjem na sto i to ne dozvoljavam nikome. Ne postoji novac za koji ću da se penjem. To radim jedino za džabe – dodala je Goca koja je ipak istrajala do kraja.

Ona je naime, na veselju ostala, čak se i u jednom momentu popela na sto.

– Bila sam neraspoložena ali sam pjevala do šest ujutru, umjesto do dva, kakav je bio dogovor. U šest su ostali samo mlada, mladoženja i njihova porodica, a kako je bila jesen svi su cvokatali od zime i molili su djeda da ide da spava. Međutim, on je govorio još ovu pjesmu i još ovu pjesmu. Toliko sam već bila bijesna, ljuta i umorna, da kada je pjevač zapjevao „…i dok ide niz ulice slušam njene cipelice“, prvo sam bacila mašnu sa kose, pa sam počela da skidam mantil i onda da stepujem cipelama. Uopšte ne znam zašto sam to uradila. Na kraju sam izula i cipele. Djed se tada prvi put nasmiješio i povikao – Stop. Pružio mi je ruku i rekao: “Pa ti si, u stvari, divna!” Pitala sam ga da li je trebalo sve da poskidam, da bi on shvatio da sam divna. To mi je bio najteži i najponižavajući momenat u profesiji – završila je svoju priču Gordana Lazarević.

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar