Vuk Kostić iz mlađih dana - BIGportal.ba
Ex Yu

Vuk Kostić iz mlađih dana

Glumac Vuk Kostić započeo je svoju karijeru još kao dječak!

Danas se može pohvaliti ozbiljnom glumačkom karijerom koja broji veliki broj filmova i serija, a oprobao se i kao producent.

S obzirom na to da će ove godine napuniti 40. lijepo je vidjeti kako su izgledali njegovi početci u nekim od svojih prvih uloga koje je ostvario na televiziji. Naime, on se kao dječak pojavljuje se u seriji ” Otvorena vrata”. Ipak, iako je tada imao samo 16 godina ovo nije bila njegova prva uloga. Vuk je ranije igrao i u nekoliko filmova. Kada se pojavio u pozorišnom komadu Dušana Kovačevića „Sveti Georgije ubiva aždahu“ u Ateljeu 212 imao je samo šest godina.

Već tada se vidjelo da će gluma biti njegov životni poziv i da posjeduje neosporan glumački talenat na kome je radio još od malih nogu.

Vuk je talenat za glumu naslijedio od tate i djede. Njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka bio je poznati filmski i pozorišni glumac, dok je deda Nestor bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju.

Na Fakultet dramskih umjetnosti Vuk se upisao posle trećeg razreda gimnazije, a diplomirao je 2001. godine. Prije završetka studija dobio je glavnu ulogu u filmu Srdana Golubovića “Apsolutnih sto”, kojom je skrenuo pažnju na sebe.

Izvor: Svet

Danas objavljeno

Pjevačica u drugom planu: Oni su sinoć ukrali slavu Ani Nikolić

Zeljka

Željko Joksimović oduševio publiku u Opatiji

Zeljka

Hrvatska glumica u najmanjem bikiniju svih vremena

Zeljka

Ostavite komentar