11. Decembra 2020.

Vujanović: Znamo da je objekat pao, nastavljamo potragu za avionom

Big Portal

“Trenutno Policija Republike Srpske, pripadnici PU Prijedor, Gradiška, jedinice Žandarmerije Prijedora i Gradiška, a odskora i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, zajedno sa Republičkom upravom civilne zaštite, lokalnim lovcima, građanima, planinarima i svim ljudima koji su nam se priključili na terenu tragamo za nestalim objektom”, rekao je Vujanović.

On je rekao medijima da su prošli jedan dio težeg terena, da su jako otežani uslovi zbog magle, noći i nepristupačnog terena, ali da se nadaju da će tokom noći uspjeti locirati avion i pokušati više znati o sudbini osoba koja su bila u njemu.

“Trenutno pretražujemo širi teren. Na osnovu karte, isključujemo određene lokacije koje možemo, i na osnovu informacija sa terena što su nam dali i građani i Helikopterski servis, koji je bio uključen u potragu dok je to bilo moguće, sve te informacije provjeravamo, sužavamo neki krug, na određeni prostor, na kome ćemo fokusirati svoju potragu”, rekao je Vujanović.

On je naveo da znaju da je avion pao i da su se u njemu nalazila dva lica.

“Trenutno nemamo na terenu više informacija, znamo da je objekat pao i da su se u njemu nalazila dva lica. Potraga se nastavlja dokle god to bude moguće. Nastavićemo dokle god to bude moguće, štiteći živote službenika, ne dovodeći ih u rizik”, rekao je načelnik Policijske uprave (PU) Prijedor.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare