Vučićev raspored časova rasturio Twitter na djeliće - BIGportal.ba
Ex Yu

Vučićev raspored časova rasturio Twitter na djeliće

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u svakom svom javnom nastupu trudi se da nam stavi do znanja koliko je vrijedan, koliko je dobro organizovan i koliko o svemu vodi računa. Njegov radni dan kreće prije svitanja, a čak i noću obilazi knjižare, kad ne pokušava da pobjegne obezbjeđenju i provoza se…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u svakom svom javnom nastupu trudi se da nam stavi do znanja koliko je vrijedan, koliko je dobro organizovan i koliko o svemu vodi računa. Njegov radni dan kreće prije svitanja, a čak i noću obilazi knjižare, kad ne pokušava da pobjegne obezbjeđenju i provoza se novim Koridorom. Zapravo, on je 24 sata dnevno koncentrisan na Srbiju i sve što se tamo dešava njegova je zasluga. I neko bi se možda zapitao: kako je uopšte moguće da jedan normalan čovek toliko može da uradi za samo 24 sata? Ali, građani Srbije odavno znaju da njihov predsednik nije običan čovek.

I džabe je Vučić svojevremeno pokušao da otkrije kako izgleda njegov radni dan u koji staje bar 12 sastanaka, koji počinje tačno u 7.17 kad uđe u svoj kabinet, a završava tačno u 18.06 kad se sprema agenda za sutrašnji dan. A gdje su sva ta otvaranja fabrika, posjete bolnicama, druženja s narodom, košarkaške utakmice sa klincima…?

Nekoliko sati nedostaje u zvaničnom rasporedu, pa je jedan tviteraš riješio da napravi precizniji Vučićev “raspored časova” zasnovan na svemu što radi i o čemu s ponosom priča…

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

*

Vučićev raspored časova Foto: Printscreen

Naravno, neki će konstatovati da i na ovom rasporedu nedostaju neke predsjedničke aktivnosti, ali Twitter je ionako pretesan da bi se sve pobrojile. Neki će, doduše, primijetiti i da dobar dio njegovih “obaveza” uopšte nisu predsjedničke aktivnosti.

– Vučić krši Ustav ujutro kad ustane i kad izgovori prvu rečenicu o bilo čemu što nije u domenu njegovog rada, dok uveče ne legne… I kad povećava penzije i kad otvara fabrike i kad vodi pregovore – to je samo jedan od kršenja Ustava. Nema ni jedne jedine stvari koju Aleksandar Vučić radi koja nije protivna Ustavu Republike Srbije. Zato što po Ustavu Srbije predsjednik ne vodi politiku, nego je vodi Vlada – izjavila je svojevremeno Srbijanka Turajlić za N1.

Ali, šta ćeš. Svijetu ne možeš ugoditi, čak ni kao “natčovjek”.

Izvor: Noizz.rs
Foto: tanjug

Danas objavljeno

Preminula Marija iz Žikine Dinastije

D

Ljubomir Bandović: Ponosan sam što sam dio kulturnog života Banjaluke

D

“PUCANjE” OD EMOCIJA: Objavljena pesma Olivera Mandića iz serije “državni službenik”

D

Ostavite komentar