9. Oktobra 2022.

Vučić: Uvijek smo radili ono što je najbolje za našu zemlju

Big Portal

Radimo sa najvećim svjetskim ekonomijama, njemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje – napisao je Vučić na Instagramu “buducnostsrbijeav”, uz video snimak u kojem su prikazani najvažniji događaji i sastanci protekle nedjelje.

Vučić je podsjetio da je na regionalnom planu sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren zajednički rad na jačanju bezbjednosti tih država i građana, a da su na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa cijelog kontinenta, tražena rješenja za izazove koji su zajednički i nikad teži.

  • U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno – interes Srbije. Mi smo uvijek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspjevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedjeljama koje su pred nama. Živela Srbija! – napisao je predsednik Srbije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare