Vučić: Situacija sve teža, preduzimamo mere da zaštitimo građane - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: Situacija sve teža, preduzimamo mere da zaštitimo građane

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je situacija u Evropi i svijetu sve teža, zbog sukoba u Ukrajini, i poručio da rukovodstvo Srbije preduzima sve mjere kako bi građanima naše zemlje obezbijedilo normalan život.

“Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini je sve teža, i ona je teža iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim, rukovodstvo Srbije preduzima sve neophodne mere da bi građanima obezbedila normalan život”, poručio je Vučić u video snimku objavljenom na instagram profilu “Budućnostsrbije”.

Predsjednik je izrazio uvjerenje da ćemo političke izazove zajednički, ujedinjeno uspjeti da savladamo, ali i ukazao da su ekonomski izazovi sve teži i sve veći.

“Zato i reagujemo i na najveće cene u istoriji uglja, struje i gasa, kao i svih sirovina, ali rastu cene, dramatično, i osnovnih prehrambenih proizvoda”, naveo je Vučić.

Kaže da je zato važno da preduzimamo mjere i najavljuje da će sa tim mjerama upoznati građane u najkraćem roku, večeras ili sutra.

“Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost i mir i dobar život za naše građane”, poručio je predsednik Srbije.

Danas objavljeno

Vučić otkrio kada će razgovarati sa Putinom

M.

Podnesen izvještaj protiv v.d. direktora Republičkog zavoda za geološka istraživanja

M.

Ankara pregovara sa Moskvom i Kijevom o otvaranju koridora

M.

Ostavite komentar