30. Decembra 2022.

Vučić se sastao sa Nikolom Nedeljkovićem u Beogradu

Big Portal

Vučić se sastao sa Nedeljkovićem u Predsjedništvu Srbije.

Na prijem kod Vučića, Nikola je došao zajedno sa roditeljima i sestrom, a prisustvovao je i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Vučić se Nedeljkoviću zahvalio na odnosu koji je imao prema državi i svom narodu i ponudio posao.

  • Nikola voli da se bavi tehnologijama i studira na Višoj poslovnoj školi i imamo dve ponude za tebe, da li hoćeš u Kancelariji za KiM da se baviš humanitarnim radom i studiraš ili hoćeš da radiš u Ministarstvu za telekomunikacije – rekao je Nedeljkoviću.

Vučić mu je rekao da može sam da izabere pošto je imao takav odnos prema svojoj zemlji i narodu i da će mu zato država pomoći.

  • Bićeš pojačanje za državu, hvala sine još jednom što si imao čvrstu sprsku glavu – istakao je Vučić.

Nedeljković je istakao da nikoga ne mrzi kao što su ga optužili i osudili, već da samo voli i poštuje svoju zemlju. Naveo je da se nikada nije bavio politikom i da ga ona i ne zanima i zahvalio predsjedniku, Kancelariji za Kosovo i Metohiju i srpskom narodu što su od početka bili uz njega i njegovu porodicu i pružali im punu podršku.

  • Bitno mi je da kažem da ne mrzim nikoga, kao što su me optuživali i osudili, samo volim i postujem svoju zemlju, volim svoje i to je to – kazao je Nedeljković.

Mladić Nikola Nedeljković (20) iz Beograda, koga je na Vidovdan uhapsila kosovska policija na Gazimestanu, pušten je na slobodu prije dva dana.

Nedeljković je 6. septembra osuđen na osam mjeseci zatvora zbog navodnog “izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti”, poslije čega je dva mjeseca proveo u pritvoru.

Početkom decembra, Apelacioni sud u Prištini je smanjio kaznu Nedeljkoviću.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare