"Vučić pokazao da postoji i treći put – srpski put" - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Vučić pokazao da postoji i treći put – srpski put”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji.

Pokazao je, kako je rekao Vulin gostujući na Pinku, da postoji i treći put- srpski put.

Govoreći o formiranju Vlade, ministar unutrašnjih poslova istakao je da je najbitnije da Vladu Srbije čine isključivo srpski ministri, a ne da je uređuju ambasadori.

“Bitno je da Vladu Srbije ne formiraju i ne uređuju ambasadori, bitno je da Vladu Srbije ne uređuju obaveštajne službe, bitno je da njihove ucene i njihovi napadi ne odlučuju ko će biti ministri i da u Vladi Srbije nema ni jednog ministra koji nije srpski ministar, to je važno, to je suština”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakavši da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio predsednik Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja. “Aleksandar Vučić je zaista prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji.

Aleksandar Vučić je u Skupštini Republike Srbije pokazao da postoji i treći put – srpski put. To je put koji nije put ni onih koji bi da se predamo Evropskoj uniji i postanemo član NATO pakta i da napustimo Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju niti je to put onih koji ne vide šta je realnost. Aleksandar Vučić je dao jednu snažnu ponudu i politiku o kojoj tek narod u Srbiji treba da razmišlja. Dao je potpuno novu ideju o stvaranju trećeg puta – srpskog puta, srpskog bloka, saveza ljudi koji brinu o Srbiji i srpskom narodu”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

Danas objavljeno

Danas samo izbor srpskih delegata u Dom naroda Parlamenta BiH

M.

Poslanici novog saziva PD PS BiH položili zakletvu

M.

Dodik sa Girginom o izgradnji auto-puta Bograd – Sarajevo

M.

Ostavite komentar