Vučić otkrio kada će razgovarati sa Putinom - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić otkrio kada će razgovarati sa Putinom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedjelju u 11 sati.

Vučić je, komentarišući izjavu Srđana Milivojevića da uskoro uslijediti “spasiba na družbi”, kazao da će toga svakako biti jer će razgovarati sa Putinom, kao i da se obojica uvijek pristojno ponašaju i pozdravljaju i zahvaljuju.

“Taj koji je to rekao ne zna nijedan jezik”, kritikovao je on.

Vučić je, osvrnuvši se na osmijehe i podsmijehe pojedinaca u vezi razgovora sa Putinom, najavio da će se s njim čuti u 11 sati.

“Svaka priča, izmišljotina, sve im padne u vodu, svaka laž, baš ih briga, sutradan nastave sa novim, a narod mora da živi i gleda ko je taj koji će da brine, da se ponaša odgovorno i ozbiljno”, dodao je on.

Izrazio je uvjerenje da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

Vučić je najavio da će uskoro biti važnih posjeta iz Evrope, svijeta, ali i Ruske federacije, pošto samo u jednu zemlju mogu da dođu, dok, kaže, im “ovi stručnjaci ne kažu da to više ne mogu”.

Danas objavljeno

UŽAS U BANJALUCI Muškarac osumnjičen za silovanje i porodično nasilje

Vanja A

Putin: Rusija je spremna

M.

Džonson: Britanija šalje vojne stručnjake u BiH

M.

Ostavite komentar