Vučić: Oni koji vrijeđaju srpsku djecu i žene da se liječe - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: Oni koji vrijeđaju srpsku djecu i žene da se liječe

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da treba da idu na liječenje oni koji su u Zagrebu nosili poruke sa uvredljivim sadržajima prema srpskim ženama i djeci, naglašavajući da je, očigledno, riječ o pedofilima i silovateljima.

“To šta će raditi sa našim ženama i decom govori o njima više nego o Srbima i o našim ženama i o našoj deci. Tako da sam siguran da to nije ni većina hrvatskog naroda, nego deo onih koji od svoje mržnje ne zna šta će”, rekao je Vučić novinarima u Požegi.

Komentarišući to što je on lično predmet svakodnevnog interesovanja hrvatskih medija, Vučić je ponovio da njima očigledno smeta što Srbija u zadnje vrijeme bilježi ogroman ekonomski rast, ali da oni u svojim izvještajima ne navode podatke o tome, jer im očito smetaju.

Vučić je poručio da Srbija danas ne ide ni protiv koga, ali da on ne može i neće da se izvinjava Hrvatskoj ni za “Bljesak”, ni za “Oluju”, ni za Jasenovac, ni Prebilovce i druga stratišta.

Kada je riječ o učestalim napadima na njegovu djecu, Vučić je rekao da će svoj stav o tome iznijeti večeras na “jednoj televiziji”.

Srpsko narodno vijeće (SNV)objavilo je jutros na svom zvaničnom Twitter nalogu fotografiju sa neprimjerenom porukom navijača Dinama na zagrebačkim ulicama, u kojoj se pominju srpske žene i djeca, uz ustaške simbole. Na fotografiji grupa mladića, uz prijeteću poruku Srbima, nosi i zastave paravojnih formacija Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS).

Danas objavljeno

Kriminalne mreže sa Zapadnog Balkana postale ključni akteri na tržištu droge u EU

M.

Ruska vojska u ofanzivi: Uništeni tenkovi, raketni sistemi, likvidirani vojnici

M.

Najmanje osam ljudi poginulo u klizištu na Iskiji

M.

Ostavite komentar