13. Septembra 2019.

Vučić obećao fabriku u Drvaru

Big Portal

Srpski predsjednik najavio je da će do kraja godine u Drvaru biti otvorena jedna fabrika u kojoj će raditi stotinjak radnika, uglavnom žena.

Ponosan sam da mogu da predstavljam Srbiju ovdje u Drvaru. Znam koliko vaša srca kucaju za Srbiju, istakao je na centralnoj akademiji u Dani sjećanja u Drvaru, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

-I naša srca kucaju za sva mjesta gdje naš narod živi i uvijek ćemo biti uz vas i sa vama – rekao je on.

Naglasio je da Srbi moraju biti jedni uz druge.

-Ne damo nikome da od srpskog naroda pravi krivca, da od žrtve pravi dželata. Koliko smo samo djece izgubili i ovdje na Petrovačkoj cesti. Srbija će štititi svoj narod – naveo je Vučić.

Vlada Srbije je Drvaru danas uplatila dva miliona KM.

-Јoš po pola miliona maraka je uplaćeno Glamoču. I u Petrovcu želimo da napravimo kapelu, veliki krst, baš na petrovačkoj cesti, gdje su Srbi najviše stradali. Srbija će uplatiti novac za to – poručio je predsjednik Srbije.

On je izjavio da će jedna kompanija iz Srbije uskoro otvoriti 100 radnih mjesta u Drvaru.

-Po 75.000 evra ide porodiljama u Drvaru i majkama sa troje i više djece. Naša djeca ovdje treba da ostanu – poručio je Vučić.

Srpski predsjednik najavio je da će do kraja godine u Drvaru biti otvorena jedna fabrika u kojoj će raditi stotinjak radnika, uglavnom žena.

-Do kraja godine ovdje će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku- kazao je Vučić tokom obraćanja Drvarčanima.

On je rekao da to neće biti jedina pomoć najavivši će Srbija nastaviti da pomaže i ulaže u ove prostore.

-Hoću da vas vidim nasmijane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima- kazao je, između ostalog, predsjednik Srbije.

On je rekao da će ponovo da dođe u Drvar da vidi kako se troše sredstva koje je dala Srbija ali i da se uvjeri da se realizuju obećani projekti.

BN TV

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare