Vučić o privođenju Dijane Hrkalović: U narednim danima biće još hapšenja - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić o privođenju Dijane Hrkalović: U narednim danima biće još hapšenja

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući na na TV Prva, govorio je o borbi protiv kriminala, tenzijama na Kosovu i Metohiji, i drugim važnim temama.

Vučić je na početku prokomentarisao hapšenje Dijane Hrkalović.

“Riječ je o dokazima koje posjeduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Poslije toga pretpostavljam da je mijenjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umjesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to jedan od razloga”, rekao je.

“Mi znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića, ja sam o tome već govorio, ali ne bih da vršim pritisak na nadležne organe. Policija u tom slučaju ima čvrste i nedvosmislene dokaze”, rekao je.

“Ono što je važno jeste da mi devet mjeseci nismo imali mafijaško ubistvo u Srbiji”, rekao je Vučić. “Zadovoljan sam kako smo kriminalnoj hobotnici uspjeli da odsiječemo glavu.”

“Šta god da se uradi, uvijek sam za nešto kriv. Govorili su mjesecima da ne smijem da uhapsim Dijanu Hrkalović, ne znam zbog čega sve… Kao što vidite ova država ima svoje organe i mehanizme. Odmah nakon što je uhapšena, promijenili su priču”, rekao je.

Danas objavljeno

Čeka se studija o uticaju na životnu sredinu: Vučić poručuje da u narednih 15 mjeseci nema radova na iskopavanju litijuma

M.

Vlada Austrije zabranjuje simbol HOS-a, zvanična rampa i za Blajburg

M.

Četiri osobe ubijene u pucnjavi kod Atlante

M.

Ostavite komentar