11. Oktobra 2019.

Vučić o Kosmetu: Niko nam ništa ne nudi

Big Portal

“Niko nam ne nudi podelu, niko nam ne nudi ništa. Neće da nam daju ništa”, rekao je Vučić novinarima u Kovinu, na pitanje da li je od izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela dobio uveravanja da će biti ukinute takse i da li će od Srbije biti traženo nešto za uzvrat, te da li je bilo reči o podeli.

On je rekao i da one zemlje koje su priznale Kosovo žele da vide Srbiju bez Kosova.

“To u mašti nečijoj mi imamo nešto i treba nešto da dobijemo, ali ništa niko neće da nam nudi, to da imate u vidu”, rekao je Vučić.

On je istakao da mu sedam godina niko ništa ne nudi kad je reč o kosovskom pitanju i istakao da ni SAD, koja je priznala nezavisnost Kosova, neće da promeni svoj stav.

Vučić o Grenelu: Promisliću, pa ću izaći u javnost
Treba mi vreme da promislim o razgovoru sa Ričardom Grenelom i da vidim šta nam je dalje činiti, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Tek potom, istakao je, izaći će u javnost.

On, naime, nije hteo da iznosi detalje razgovora, na pitanje novinara, ali je istakao da je razgovor bio ozbiljan, otvoren i odgovoran.

“Razgovor je bio ozbiljan, otvoren i odgovoran i to je sve što mogu da kažem”, ponovio je predsednik Vučić u dva navrata.

“Za raziku od drugih političara, nisam tako velike pameti da bih mogao da pricam velike priče, volim da prođe određeno vreme i da sam razmislim, da vidim šta nam je činiti po određenim pitanjima i tek onda da izađem u javnost”, rekao je Vučić, koji se juče u Beogradu sastao sa Grenelom.

On je rekao da ne razmišlja o tome da na osnovu toga dobija političke poene.

B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare