17. Marta 2019.

Vučić: Neću popustiti pred fašističkim liderom i tajkunima

Big Portal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Predsedništva i poručio da nikada neće popustiti pred pritiscima i da ostaje uz svoj narod.

“Primoran sam da vas se obratim na ovakav način, posebno vama desetinama stotinama hiljadama, milionima koji ste zabrinutu zbog stanja u našoj zemlji i koji ne želite da trpite fašističke pritiske onih koji su pokrali i razorili našu zemlju.

Ja se, kao što vidite, nalazim na svom radnom mestu, u Predsedništvu i kao što sam vam rekao i obećao, nikada neću pobeći. Nikada se neću skloniti, zato što ono za šta se ja borim, principi za koje se zalažem, vredniji su i od života i od svega drugog”, istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao:

“Nikada neću odustati od borbe za pristojnu Srbiju, ali isto tako nikada neću popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem, kao i tajkunima koji su unakazili ovu zemlju. Neću se pomerati ni sa jednog mesta koji oni pokušavaju da okupiraju.

Molim samo sve pristalice moderne, pristojne i normalne Srbije da ne polaze za Beograd. Molim sve pristojne Beograđane da se ne sukobljavaju sa ovim malim brojem ljudi, njih je oko 450. Nisu ni oni nasilni, već Boško Obradović, banda lopova i fašista koja je rešila da razori zemlju”, dodao je predsednik.

Vučić je istakao da ne izlazi napolje ne zato što ne može, već ne želi da povredi bilo koga.

“Mi ne izlazimo napolje ne zato što to ne možemo, već samo zato što nećemo da povredimo bilo koga. Hoćemo da sačuvamo svakog čoveka, da gradimo normalnu i pristojnu Srbiju i za to nećemo pristati na kompromise sa nasilnicima i siledžijama. Ja sam ovde i biću uvek na svakom mestu da se suprostavim nasilju, fašizmu i lopovluku”, rekao je predsednik Srbije i završio rečima: “Živela Srbija!”.

(Kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare