Vučić: Mislimo da imamo ime ubice Olivera Ivanovića - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: Mislimo da imamo ime ubice Olivera Ivanovića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija postavlja međunarodnoj zajednici niz pitanja o ubistvu Olivera Ivanovića koje neko zataškava. “Mi vrlo ozbiljno radimo i mi mislimo da imamo i ime ubice i ime izvršioca, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija postavlja međunarodnoj zajednici niz pitanja o ubistvu Olivera Ivanovića koje neko zataškava.

“Mi vrlo ozbiljno radimo i mi mislimo da imamo i ime ubice i ime izvršioca, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom da okrive okrive Srbe za nešto a ne znaju ni sami šta će”, rekao je predsjednik Srbije.

Kaže da Milan Radojičić nije cvjećka, “ali da Radojičić sa sigurnošću, sa svim što je dobijeno od MUP-a i BIA, ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Olivera Ivanovića”.

“To je potvrđeno kroz različite metode ispitivanja, proveravanja i praćenja pomenutog gospodina”, dodao je Vučić.

Poručio je da će Srbija pokušati da dođe do materijalnih dokaza i da izađe u javnost sa tim, kao i da se istraga u Srbiji nikada neće prekidati, sve dok se ne dođe do ubica Olivera Ivanovića.

(NN/sputniknews.com)

Danas objavljeno

Policija provjerava prijavu silovanja djeteta u Gračanici

M.

Rusija jasna: Zabranićemo – do kraja godine sigurno

M.

Lajčak: Sastanak Vučića i Kurtija za nekoliko nedjelja?

M.

Ostavite komentar