Vučić: Imam dve važne stvari da kažem građanima Srbije - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: Imam dve važne stvari da kažem građanima Srbije

Danas ćemo imati još veći broj zaraženih koronavirusom, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci.

Beograd i Novi Sad, to su, kako kaže, žatrišta nastala kao posledica protesta. To smo znali i očekivali, rekao je Vučić.

Nadam se da ćemo prevazići ovaj najgori period pre kraja ove sedmice. “Očekujem i da do subota da završimo to kašnj nje u saznavanju rezultata testova. Testiramo najviše, devet puta više od drugih u regionu. A testiraćemo još”, rekao je predsednik Srbije i dodao da se očekuje da rezultati stižu za 24 sata.

“Mi ćemo naš posao da obavimo, a ostalo je na ljudima i njihovoj odgovornosti”, rekao je Vučić i dodao da ima dve važne vesti za građane Srbije.

Prva je, kako kaže, ta da je Srbija u pregovorima sa jednom zemljom koja razvija vakcinu protiv koronavirusa i da se nada da ćemo tu vakcinu dobiti pre kraja ove godine.

Druga stvar koju je, kako kaže, hteo da saopšti građanima Srbije je da nigde u svetu nije laka situacija, ali da je u Srbiji lakša nego bilo gde u Evropi. “Ljuidi nek slobodno troše novac jer im neće nedostajati ni penzije ni plate”, rekao je on.

B92

Danas objavljeno

Rusi spriječili otmicu civilnog broda u Gvinejskom zalivu

M.

Bajden je “optimističan”

M.

Predstavljen je novi plan; jača se vojska

M.

1 Komentar

Mučenik 23 Jula, 2020 at 4:09 pm

TO JE BALKAN, BALKAN?!

Gospodin ΛV treba da bude i ogorčen na sebe više što je raspisao izbore u sred pandemije za 21. jun, dozvolio igranje utakmica pred publikom, otvorio kafiće i kladionice, dozvolio okupljanje i predizborne kampanje. Sve ovo je rezultiralo intenzifikacije zaraze od korone i efekat je izbore je dobio nadmoćno, narod je dobio zarazu i broj umrlih je skočio sa 261 na dan 21. jun na 499 umrlih na dan 22. jula. Zato treba da bude više ljut za prvu akciju koju je sproveo u odnosu što nije sada uveo policijski čas, jer je revoltirano građanstvo sprečilo ΛV da se iživljava novim uvođenjem policijskog časa, a najodgovorniji je za novo divljanje epidemije. Protesti, za koje tvrdi da su jedini krivci za povećanje broj oboleleh od korone nije tačno i služi njemu samo za zataškavanje prave istine, a ona je da je on najveći krivac za raspirivanje pandemije po drugi put. Kako stvari stoje, on će sam vladati bez konkurencije i opozicije. Ne trebaju mu. Vladaće kao i do sada po principu jedan čovek predsednik, premijer, ministar svih ministarstava, policajac, vojnik, sudija, kadija. Diktatorska parola Luja XIV ” L’état, c’est moi ” piše i obistinuje se sada i nama.

Odgovori

Ostavite komentar