Vučić: I ja ponavaljam da je "Račak" fabrikovan, hoće li nas sve osuditi? - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: I ja ponavaljam da je “Račak” fabrikovan, hoće li nas sve osuditi?

Vučić nazvao zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao je da je izmišljen.

Predsednik Srbije je tim povodom poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude. “To je zastrašujuće”, rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

“Svi članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada – fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker”, rekao je Vučić.

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne svidja, te primetio da je im je to glavna vest.

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

“Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistava Olivera Ivanovića… Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari”, istakao je Vučić.

B92

Danas objavljeno

Pronađeno smrskano tijelo kod Zlatibora

M.

Ispred jelke s puškama: Kongresmen od Deda Mraza traži municiju

M.

Putin se nada da će SZO uskoro odobriti Sputnjik V

M.

Ostavite komentar