Vučić: Glas Srbije čuo se jasno prethodne nedelje u UN - BIGportal.ba
Region Vijesti

Vučić: Glas Srbije čuo se jasno prethodne nedelje u UN

Svijetu smo poručili da je Srbija ta koja poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet svih članica UN i da isto očekujemo od njih kada je naša zemlja u pitanju, naveo je predsjednik Aleksandara Vučić na Instagramu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagramu da se glas Srbije čuo jasno i glasno prethodne nedelje u Ujedinjenim nacijama jer istina uvek tako odzvanja.

 pitanju, naveo je predsednik Aleksandara Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je na Instagramu da se glas Srbije čuo jasno i glasno prethodne nedelje u Ujedinjenim nacijama jer istina uvek tako odzvanja. 

“Svetu smo poručili da je Srbija ta koja poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet svih članica ove organizacije i da isto očekujemo od njih kada je naša zemlja u pitanju”, napiao je predsednik.

U ovim izazovnim vremenima, kaže Vučić, Srbija će biti pouzdan partner svima, spremna na saradnju, kompromis i odobranu međunarodnog prava, ali neka znaju da ćemo se na prvom mestu boriti za interese Srbije i život srpskog naroda.

“A ja ću svakoga, uvek i svuda, sa ponosom pozdravljati najlepšim srpskim pozdravom: Živela Srbija”, napisao je predsednik.

RTS.

Danas objavljeno

Vojska spremna za napad: Vođa će dati “zeleno svjetlo”?

Vanja A

Rusija predlaže Americi nove datume za sastanak o START-u

Vanja A

Francuski poslanik: Zelenski je opasna osoba

Vanja A

Ostavite komentar