"Vrući" poljupci, sado-mazo kadrovi: Izašao novi spot Maneskina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Vrući” poljupci, sado-mazo kadrovi: Izašao novi spot Maneskina

Bend Maneskin je objavio novi spot za svoju pesmu “I wanna be your slave”, što u prevodu znači “želim da budm tvoj rob”.

Rok grupa se proslavila pobedom na Evroviziji, a publiku u Roterdamu su osvojili pesmom “Zitti E Buoni”. Za njih se takođe vezuje i situacija kada se u toku finala, kamera približila frontmenu grupe, koji je pod naletom adrenalina i uzbuđenja napravio pokret koji je kasnije protumačen kao konzumiranje droge.

Pevač je to odmah te večeri i demantovao, ali prašina se toliko podigla da je morao da nakon sletanja u Italiju uradi test na narkotike. Njegovi demanti su bili tačni i test je bio negativan.

Fanovi su se nakon toga sve više širili, osvojili su celu Evropu, ali se za njih pročulo i do Amerike. Sada je ovaj bend sigurno planetarno popularan, a njihove pesme i obrade drugih pesama počele su da se vrte na skoro svim plejlistama radija u svetu.

Sada su odlučili da ovekoveče spotom njihovu pesmu, koja je postala hit odmah nakon osvajanja Evrovizije.

Neki su jedva čekali ovu pesmu, kako vam se čini?

Frontmen grupe je međutim postao i seks simbol, fanovi na društvenim mrežama su pronalazili njegove stare slike i masovno ih delili. Može se reći da je pevač poremetio “muške standarde” jer nekima se baš i nije dopao.

Danas objavljeno

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Nerazdvojni pas i mačka pokazuju kako izgleda predivno prijateljstvo

Vanja A

Ostavite komentar