Vrtići u Banjaluci danas normalno rade - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Vrtići u Banjaluci danas normalno rade

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je zatvorena pasarela na Zapadnom tranzitu koja je oštećena u današnjem zemljotresu, te da će danas normalno raditi vrtići na području grada.

Stanivuković je, nakon večerašnje sjednice Štaba za vanredne situacije grada Banjaluka, rekao novinarima da je pasarela zatvorena iz preventivnih razloga dok se ne utvrdi da li je za upotrebu.

On je pozvao građane da prate sredstva informisanja i da ne podliježu panici.

Stanivuković je naveo da je na sjednici zaključeno i da je Tim za komunikaciju dužan da obavještava o situaciji, te dodao da je od večeras ojačan i Operativno-komunikativni centar, kao i da sve ostale službe koje rade na zaštiti i spasavanju u gradu treba da pojačaju svoje aktivnosti.

On kaže i da će sutra predstavnici Civilne zaštite posjetiti privatne i javne vrtiće kako bi podsjetili zaposlene koje aktivnosti u slučaju potrebe trebaju da preduzmu.

“Vrtići će normalno raditi, a roditelji će odlučiti da li će da tamo pošalju svoju djecu”, naveo je Stanivuković. Vesna Šipka iz Odsjeka za civilnu zaštitu rekla je da je današnje podrhtavanje moglo prouzrokovati ljuljanje visokih objekata, te da je bio primijetan stepen panike koja se, kako kaže, širila društvenim mrežama.

NN

Danas objavljeno

Kremlj: Razgovor Putina i Bajdena bio iskren i poslovan

M.

Detalji razgovora: Bajden zaprijetio, Putin odgovorio

M.

Građani da glasaju protiv korumpiranih političara!

M.

Ostavite komentar