Vrhovac iz SNSD-a imenovan za v.d. direktora IRB RS - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Vrhovac iz SNSD-a imenovan za v.d. direktora IRB RS

– Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dražen Vrhovac imenovan je za vršioca dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, potvrdila je Srni ministar finansija Srpske Zora Vidović.

Vrhovac će na ovoj funkciji zamijeniti Snežanu Vujnić.

Dražen Vrhovac, za kojeg su mediji ranije najavili da će biti imenovan za vršioca dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke (IRB) Republike Srpske, ima diplomu Fakulteta za uslužni biznis (FABUS) iz Sremske Kamenice kod Novog Sada i doktorat Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment (PIM) Banjaluka.

Vrhovac je trenutno poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS i rukovodilac Filijale Fonda PIO u Prijedoru,

Kako je nedavno prenio portal Capital, Dražen Vrhovac u Prijedoru ima registrovan i privatni biznis i to Agenciju za izvođačku umjetnost “FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL RS”.

Agencija je registrovana za izvođačku umjetnost, pomoćne djelatnosti u izvođačkoj umjetnosti i umjetničko i književno stvaralaštvo i scensku umjetnost.

Što se tiče ranijih navoda medija da je njegova diploma sporna jer je izdata na FABUS-u, Vrhovac, kako je nedavno prenio Kapital, kaže da mu je dosadilo da to objašnjava, da je sve provjereno kada je radio u „Poštama“ i Fondu PIO, te da je i u Narodnoj skupštini diskutovao o visokom obrazovanju kako bi skinuo tu priču sa sebe jer je ta priča „proizvod nečijih interesa, nego što ima veze sa realnošću“.

„Ne stidim se ničega i ponosan sam na sve što sam u životu stekao“, kazao je Vrhovac.

(BN)

Danas objavljeno

Ispalio više hitaca prema ugostiteljskom objektu

M.

U Sarajevu prekinuta “korona žurka”, učesnici kažnjeni

M.

Zemljotres probudio Dalmaciju, epicentar u BiH

M.

Ostavite komentar