Vratila se i zapanjila sve: Zaljubljena sam u đavola - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vratila se i zapanjila sve: Zaljubljena sam u đavola

Pjevačica koja se proslavila kao tinejdžerka, a onda nestala na nekoliko godina, objavila novu pjesmu kojom je naljutila hrišćansku zajednicu.

Pjevačica koja se proslavila kao tinejdžerka, a onda nestala na nekoliko godina, objavila novu pjesmu kojom je naljutila hrišćansku zajednicu.

Pevačica Avril Lavinj vratila se na scenu sa novim pesmama, a jedna od njih posebno je iznervirala njene pratioce.

Avril, koja je osvojila scenu kao “problematična” tinejdžerka ali je onda neko vreme nije bilo na top listama, objavila je pesmu “I fell in love with the Devil” (Zaljubila sam se u đavola).

Iako je pesma izašla pre nekoliko meseci, Avril je sada objavila promotivne fotografije na kojima drži krst, zbog čega je naišla na osudu hrišćanske zajednice.

https://www.instagram.com/p/Bzjde_PFLjT/?utm_source=ig_web_copy_link

“Treba ti Isus, Bog te je spasao i dao ti još jednu priliku da biraš, a ti si izabrala ovo s*anje,” samo je jedan od komentara kojima su vernici zasuli pevačicu. Pošto su se fotke proširile Internetom kao munja, nekoliko hrišćanskih udruženja već je pozvalo na bojkot pevačice.

Izgleda da se Avril ne potresa preterano, jer nije odgovarala na te komentare već je samo najavila da će pesme promovisati turnejom, prvom u poslednjih pet godina.

Danas objavljeno

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Vanja A

Takmičenje u jedenju luka, šampion pojeo 192 komada i nije zaplakao

Vanja A

Ostavite komentar