VRAĆA SE NA SCENU? Jelena Broćić se tajno udala i razvela - BIGportal.ba
Ex Yu

VRAĆA SE NA SCENU? Jelena Broćić se tajno udala i razvela

RAZVELA se Jelena Broćić i to u najstrožoj tajnosti

Pevačica iz Čačka, koja se svojevremeno proslavila hitom “Bele rade” i danas je važno ime u svetu narodne muzike. Jelena Broćić ipak, povukla se sa javne scene kako bi sa suprugom i sinom vodila miran porodični život, van očiju javnosti. Upravo zato vest – razvela se Jelena Broćić, mnoge je iznenadila.

Jelena se u tajnosti udala za svog supruga 2003. godine, a ovu vest javnost je saznala mnogo kasnije. Baš kao i vest o razvodu, koji je usledio nakon samo 9 godina bračne sreće.

Pevačica se razvela u strogoj tajnosti, a kako kaže, sve je uradila kako bi zaštitila sina Vasilija, koga je dobila sa sada već bivšim suprugom.

– Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku.

Razvela se Jelena Broćić i na brak dug 9 godina stavila tačku, a da li će se na velika vrata vratiti na javnu scenu, ostaje da vidimo.

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar