Vozimo Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design - BIGportal.ba
Auto-moto

Vozimo Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design

Ukoliko još uvek niste kupili avgustovski broj Auto magazina, imate svega još nekoliko dana da to učinite. Kao što ste navikli, u njemu je objavljen veliki broj testova, među kojima je i najnovija edicija Black Design popularnog modela Kia Sportage. Test primerak je opremljen 1,6 dizel motorom od 136 konjskih…


Ukoliko još uvek niste kupili avgustovski broj Auto magazina, imate svega još nekoliko dana da to učinite. Kao što ste navikli, u njemu je objavljen veliki broj testova, među kojima je i najnovija edicija Black Design popularnog modela Kia Sportage.

Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design

Test primerak je opremljen 1,6 dizel motorom od 136 konjskih snaga i sedmostepenim automatizovanim menjačem sa dve lamele.

Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design

Zahvaljujući odličnim prodajnim adutima prodaja aktuelne generacije “sportidža” dostigla je maksimum na samom kraju svog tržišnog ciklusa. Sa 440 do sada prodatih primeraka u ovoj godini, “sportidž” je najprodavaniji SUV srednje veličine ispred “hjunadi tusona”, “škode karok” i “nisana kaškai”.

Kia SPortage 1,6 CRDi Black Design

Kako bi se održao u formi “sportidž” je morao da prođe i poneki tretman “ulepšavanja”. Posle jednog ozbiljnijeg i nekoliko blažih dotezanja bora pred nama je specijalna edicija “sportidža” pod nazivom „blek dizajn“.

Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design

Finalno ulepšavanje pred izlazak novog modela podrazumevalo je niz estetskih dodataka u crnoj boji koja je trenutno vrlo aktuelna.

Više o ovoj specijalnoj ediciji pročitajte u Auto magazinu.

Kia Sportage 1,6 CRDi Black Design

Komentari

Originalni članak

Danas objavljeno

Kaciga od 20 dolara je mogla da spriječi 1,4 miliona smrtnih slučajeva u posljednjih 12 godina

Vanja A

„Made in Germany“: nova Opel Astra budi emocije

Vanja A

Kako se pravilno čuvaju ljetnje gume

V.R.

Ostavite komentar