Voštane figure na propisnoj distanci ispred "Madam Tiso" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Voštane figure na propisnoj distanci ispred “Madam Tiso”

Najpoznatiji eksponati čuvenog londonskog muzeja voštanih figura “Madam Tiso” danas su izloženi ispred zgrade u skladu sa pravilima društvenog distanciranja, koja će, zbog pandemije virusa korona, u muzeju važiti od subote, kada ponovo bude otvoren za posjetioce.

Kako navodi Rojters, na početku reda nalazila se figura britanske kraljice Elizabete II, a iza su figure britanskog premijera Borisa Džonsona, pjevačice Tejlor Svift, britanskog princa Harija i njegove supruge Megan i američkog predsjednika Donalda Trampa.

Zbog pandemije, popularni muzej je zatvoren 20. marta, a kada ponovo otvori svoja vrata, posjetioci će biti podsticani da nose zaštitne maske na licu, što će kao pravilo važiti za zaposlene muzeja.

Kako je rekao direktor muzeja Tim Voters, na ulazu će se vršiti mjerenje tjelesne temperature, a broj posjetilaca biće ograničen upravo da bi se omogućilo sprovođenje društvenog distanciranja.

Od danas izloženih voštanih dvojnika poznatih ličnosti, maske na licima imale su samo figure Trampa i Džonsona, navodi Rojters.

Danas objavljeno

Dvejn Džonson „pazario“ sve čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Zeljka

Zašto su uhapšeni rimski lažni gladijatori i centurioni

Zeljka

Spazili najdužu životinju na svetu, 45 metara dugačkih opasnih pipaka fomiralo „zid smrti“

Zeljka

Ostavite komentar