Volvo road show u Banjaluci - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Volvo road show u Banjaluci

Volvo vas poziva na road show koji će se održati u Banjaluci. Od 14. do 17. juna premijerno upoznajte novi S60 i V60 Cross Country, a zatim ih, uz ostala Volvo vozila, isprobajte na test vožnji. Doživite slobodu kretanja sa Volvom ispred ,,Delta Planet” centra u Banjoj Luci. Dizajniran za…

Volvo vas poziva na road show koji će se održati u Banjaluci.

Od 14. do 17. juna premijerno upoznajte novi S60 i V60 Cross Country, a zatim ih, uz ostala Volvo vozila, isprobajte na test vožnji.

Volvo Cars and Varjo launch world-first mixed reality application for car development

Doživite slobodu kretanja sa Volvom ispred ,,Delta Planet” centra u Banjoj Luci.

Dizajniran za vožnju

Novi Volvo S60 je sportska limuzina koja kreira sasvim novu priču. Performanse bez napora idu pod ruku sa intuitivnom tehnologijom, a sofisticirano podvozje donosi savršen spoj udobnosti i kontrole. Kroz nekoliko opcija postavki načina vožnje vi ste u centru dinamičnog iskustva.

Резултат слика за volvo s60 2019

Unutrašnjost je prilagođena svim vašim potrebama – to je mjesto na kojem se tehnologija jednostavna za korištenje spaja sa dobrobiti koju može pružiti samo elegantan skandinavski dizajn orijentisan prema čovjeku.

O Grupi Volvo Car

Volvo je osnovan 1927. godine. Danas je Volvo Cars jedan od najpoznatijih i najuvaženijih automobilskih brendova na svijetu s prodajom od 642.253 automobila u 2018. godini u približno 100 zemalja.

Volvo Cars je od 2010. godine u vlasništvu kineske grupe Zhejiang Geely Holding (Geely Holding).

Do 1999. godine, kada je kompaniju kupio Ford Motor Company iz SAD, bio je dio švedske grupe Volvo. Godine 2010. Volvo Cars preuzela je grupa Geely Holding.

Hazard Light Alert demonstration on V90 Cross Country

U 2018. godini Volvo Cars je u prosjeku zapošljavao približno 43.000 (39.500) zaposlenih sa punim radnim vremenom. Sjedište kompanije Volvo Cars, razvoj proizvoda, marketing i administracija uglavnom se nalaze u Geteburgu u Švedskoj. Sjedište Volvo Cars za Kinu nalazi se u Šangaju. Glavne fabrike za proizvodnju automobila nalaze se u Geteburgu (Švedska), Gentu (Belgija), Južnoj Karolini (SAD), Čengduu i Dakingu (Kina), a motori se proizvode u Skovdeu (Švedska) i Žangđikaou (Kina) te dijelovi karoserije u Olofstromu (Švedska).

Volvo Cars and Varjo launch world-first mixed reality application for car development

Globalna prodaja u cijeloj 2018. godini iznosila je rekordnih 642.253 (571.577) automobila, što je 12,4 posto više nego u 2017. godini.

Volvo Cars and POC develop world-first car-bike helmet crash test

Da li znate koliko je najviše kilometara prešao jedan automobil i koji je to automobil?

Pogađajte…

Ginisov rekord trenutno drži Irv Gordon is SAD koji je u svom automobilu  Volvo 1800S prešao 4.890.993 km. Rekord je ostvaren 2013. godine.

Volvo vam želi sigurnu i bezbijednu vožnju.

Danas objavljeno

TRGOVAČKI LANAC TROPIC DARUJE PORODILJE I BEBE U OKVIRU PROJEKTA „VRATILE SE RODE”

Zeljka

“Za naše heroje” – obični ljudi velikog srca!

Zeljka

Odabrano 15 najboljih priča za djecu

Zeljka

Ostavite komentar