Volvo besplatno krpi gume i popravlja oštećen vetrobran - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Volvo besplatno krpi gume i popravlja oštećen vetrobran

Vlasnici vozila švedskog auto-brenda koji budu imali problema sa vetrobranskim staklom ili gumama mogu da računaju na besplatnu popravku istih.

Volvo u Velikoj Britaniji uvodi novi program usmeren ka poboljšanju bezbednosti na lokalnim saobraćajnicama.

Stari ili novi automobil, dobro održavani ili ne, tek svaki Volvo registrovan na Ostrvu koji bude imao manja oštećenja na vetrobranskim staklima ili gumama biće popravljen u ovlašćenom servisu o trošku kompanije.

“Prva besplatna usluga popravke u industriji osmišljena je kako bi se vlasnicima vozila naše marke omogućilo da se što pre vrate na put”, rekli su u kompaniji Volvo UK.

Besplatni program popravki odnosi se na probušenu gumu ili manje naprsline na vetrobranskom staklu koje se mogu popraviti bez zamene stakla. U slučaju ozbiljnijih problema koji zahtevaju zamenu guma ili vetrobranskog stakla, usluga će biti naplaćena.

“Osim uklanjanja manjih oštećenja, nova usluga će pomoći da se automobile održimo u boljem stanju i na taj način poboljšamo njihovu bezbednost. Mi cenimo Volvo vozače, bez obzira na to koliko godina voze auto našeg brenda. Zato želimo da uvek budu bezbedni i mobilni”
, rekao je Kristijan Elvefors, generalni direktor kompanije Volvo UK

Danas objavljeno

Jedinstvena hotelska usluga: Spavajte u sobi pored svog automobila

Zeljka

Više ne primaju narudžbine: Rezervisano 1,5 miliona vozila, a proizvodnja još nije počela

Zeljka

Čuveni magazin izabrao najbolje automobile 2022. godine

Zeljka

Ostavite komentar