Volkswagen T-Roc R u Njemačkoj od 43.995 evra - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Volkswagen T-Roc R u Njemačkoj od 43.995 evra

Volkswagenov crossover T-Roc je na posljednjem sajmu automobila u Ženevi dobio i sportsku R verziju, dok je sada počela i njegova prodaja na evropskom tržištu.

T-Roc R pod haubom ima 2.0 TSI motor sa 221 kW/300KS i 400 Nm obrtnog momenta, uz pogon na sva četiri točka i sedmostepeni DSG menjač.

Fabrika navodi da ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 4,9 sekundi kao i da je najveća brzina el. ograničena na 250 km/h.

T-Roc R u paketu ima i 18-inčne točkove (opciono i 19-inčne Pretoria točkove), aerodinamički paket (izmenjeni prednji branik sa većim otvorima za vazduh, zadnji difuzor, zadnji krovni psojler), prednju masku sa R logom, sportski podešeno oslanjanje, novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi, jače kočnice i doterani enterijer (sa sportskim sedištima, multifunkcionalnim kožnim volanom sa zaravnjenim donjim delom, pedalama od nerđajućeg čelika…).

Kupci će moći da biraju između sledećih boja za eksterijer: Lapiz Blue Metallic, Pure White Uni, Flash Red Uni, Turmeric Yellow Metallic, White Silver Metallic, Energetic Orange Metallic, Deep Black Pearl Effect i Indium Grey Metallic (opciono i sa kontrastnim crnim krovom).

Cena za T-Roc T u Nemačkoj iznosi 43.995 evra.

Izvor: AutoBlog

Danas objavljeno

Leteći automobili do 2024; zna se i cijena

Zeljka

Modeli automobila starih pet godina kojima najsporije pada vrijednost

Vanja A

Bez straha od mraka: Intelli-Lux LED® svjetla iz Opela

Vanja A

Ostavite komentar