Volkswagen T-Roc Cabrio - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Volkswagen T-Roc Cabrio

Već neko vreme je poznato da Volkswagen planira da svoju SUV/crossover gamu proširi sa više noviteta i novim verzijama već postojećih modela, a među njima će se naći i T-Roc Cabrio.

Dvovratni T-Roc Cabrio sa sklopivim mekim krovom će premijeru imati na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu (za novinare počinje 10. septembra), pri čemu će se u prodajnim salonima dilera naći od proleća sledeće godine.

T-Roc Cabrio je dugačak 4268 mm, širok 1811 mm, visok 1522 mm, međuosovinsko rastojanje je 2630 mm, dok zapremina prtljažnika iznosi 284 litara.

Treba napomneuti i da se krov otvara za devet sekundi, pri brzinama do 30 km/h.

U gami motora su za sada trocilindrični 1.0 TSI sa 115KS/200 Nm i četvorocilindrični 1.5 TSI sa 150KS/250 Nm. Manuelni menjač sa 6-stepeni je standard, dok se kod snažnijeg motora kao opcija može dobiti i 7-stepeni DSG sa dvostrukim kvačilom.

Volkswagen će uz T-Roc Cabrio ponuditi i dva paketa, i to Style (alu točkovi od 17 inča, ambijentalno osvetljenje, dostupnii kožni enterijer…), kao i R-Line paket (svetla za maglu, sportska sedišta, 17-inčni alu točkovi, doterano oslanjanje i upravljanje…).

Style i R-Line paketi podrazumevaju i sistem automatskog kočenja, detekciju pešaka i sistem za održavanje vozila u kolovoznoj traci, a opciono se dobijaju i 19-inčni točkovi, Beats audio sistem, 11.7-inčna digitalna instrument tabla i 8.0-inčni infotainment sistem.

Cene još nisu zvanično saopštene, ali se očekuje da će bazna verzija sa 1.0 TSI benzincem i manuelnim menjačem u Nemačkoj koštati nešto manje od 30.000 evra.

Danas objavljeno

Golfom 2 pronalazi vodu

Vanja A

Šef Alfe Romeo ima poruku za ljubitelje italijanske marke

Vanja A

Pronađene dvije Bube u originalnom stanju

Vanja A

Ostavite komentar