Volkswagen predstavlja modifikovani logo - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Volkswagen predstavlja modifikovani logo

Kompanija Volkswagen će na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu predstaviti i svoj modifikovani logo.

Ovogodišnji frankfurtski sajam će za Volkswagen grupu biti veoma važan. Porsche će javno pokazati svoj prvi potpuno električni model koji je prethodno doživeo onlajn premijeru 4. septembra. SEAT će predstaviti novi električni koncept Tavascan visokih performansi kroz svoj brend Cupra, a Volkswagen će takođe ući u eru električnih automobila producijskom verzijom ID.3 hatchbacka. Međutim, to nije sve, jer će Volkswagen predstaviti i svoj novi logo te dizajn brenda.

Sa sigurnošću se može reći da je najnoviji potez nemačke kompanije još jedan korak napred u naporima promene percepcije kupaca nakon negativnog uticaja afere Dieselgate. Modifikovani logo će simbolizovati novu eru za Volkswagen te njegovu stratešku transformaciju, “električni, potpuno povezan i karbonski neutralan”.

Modifikovani logo sadrži minimalistički 2D “smeliji i atraktivniji” dizajn, a kompanija uvodi i novi moto “New Volkswagen”.

Novi dizajn brenda je razvio udruženi tim marketing specijalista i dizajnera uz doprinos svih odeljenja kompanije. Vizuelni jezik brenda će biti znatno drugačiji.

Uvođenje modifikovanog loga će svečano obeležiti u Volkswagenovom sedištu u Wolfsburgu, a promene će zaživeti prvo kod evropskih prodavaca. Zatim će u oktobru uslediti Kina, kao i Severna i Južna Amerika, a ostatak sveta sledeće godine.

Volkswagen mora da zameni oko 70.000 logotipa u više od 10.000 objekata širom sveta.

Izvor: AutoBlog.rs

Danas objavljeno

Aldekas pravi karting od krila VW Bube

Vanja A

Putinov “Aurus” i Bajdenov “Cadillac”

V.R.

Volkswagen Polo u Singapuru košta 73.600 dolara – zašto?

V.R.

Ostavite komentar