Volkswagen ID Buzz inicijalno pristiže u tri različite verzije - BIGportal.ba
Auto-moto Šuška se šuška

Volkswagen ID Buzz inicijalno pristiže u tri različite verzije

Njemačka marka nastoji da ID Buzz bude vozilo za svakoga. Naime, inicijalno će biti dostupne tri verzije novog električnog kombija, koje će ciljati različita tržišta. Namjera je da se kreira praktičan električni kombi budućnosti, sposoban za zadovolji sve porodične potrebe, ali i prevoz robe.

Na prvom mestu, ID Buzz je prostrano vozilo za transport ljudi. U Evropi, VW planira da lansira putničku verziju sa šest sedišta za uslugu podele prevoza. Ideja je da se kreira vozilo koje je spremno da preveze veliki broj Uberovih ili Lyftovih mušterija. ID Buzz u ponudu stavlja odvojena sedišta s ekranima ispred putnika, na kojima će moći da se pročitaju informacije o vožnji. Što se tiče kupaca u Americi, on preko „velike bare“ pristiže 2024. u tradicionalnijoj formi porodičnog vana, s četiri sedišta pozadi, gde će dva biti usmerena suprotno smeru kretanja.

Na kraju, VW planira ID Buzz koji je posebno napravljen za dostavu pošiljki koju naručujete preko interneta. Ovo vozilo u kargo stilu će kompanijama ponudi mogućnost da kupe elektromobil od ogromne globalne organizacije, kreirane za isporuku malih paketa. VW takođe radi na tehnologiji autonomne vožnje, s namerom da automatizuje isporuku paketa.

Budućnost ID Buzz elektromobila se čini svetlom, a jedva čekamo da serijsku verziju vidimo u punom sjaju.

Izvor: VreleGume

Danas objavljeno

Sintetičko gorivo (ni)je rješenje: Do 2035. biće ga dovoljno za samo 2% vozila u Evropi

Vanja A

Novi električni Hyundai prelazi 614 km sa jednim punjenjem

Vanja A

Petina električnih automobila prodatih u Evropi sklopljena u Kini

Vanja A

Ostavite komentar