Volkswagen California 6.1 s novom mini kuhinjom - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Volkswagen California 6.1 s novom mini kuhinjom

Volkswagen komercijalna vozila na Caravan Salonu 2019, koji se od 31. avgusta do 8. septembra 2019. održava u Dizeldorfu predstavlja novi kombi California 6.1 Beach.

Od sada će porodica u čijem će vlasništvu biti California 6.1 moći da krene na kampovanje potpuno opremljena.

Po prvi put početna verzija Beach imaće kuhinju. Do sada je kuhinja bila rezervisana samo za najekskluzivnije linije Coast i Ocean. Ipak, kuhinja će u izdanju „za plažu“ imati manju kuhinju, za razliku od velikog broja jedinica u verzijama „Obala“ i „Ocean“. I dok se u dve jače verzije koristi dvosed klupa, u Beach verziji se zbog manjih dimenzija kuhinje po želji može naručiti i klupa za tri osobe.

Novi Volkswagen California 6.1 ovim dobija sufiks kamper, a verzije u kojima neće biti ugrađene mini kuhinje imaće novi naziv Tour. A Tour verzija će imati dvoja klizna vrata kao standard, na levoj i na desnoj strani. Prethodno je Beach verzija klizna vrata imala na desnoj strani vozila.

Obe Beach verzije, i Tour i Camper po prvi će put imati opciju naručivanja hidrauličnog skočnog krova umesto ručnog otvaranja tako da će se otvaranje i zatvaranje krova obavljati putem upravljačke jedinice kampera.

Pomenimo i šta donosi mala kuhinja: jedinica od nerđajućeg čelika ima šporet na plin na levom delu te radnu ploču s desne strane. Ispod se nalazi jedan otvoreni i jedan zatvoreni odeljak za odlaganje stvari.

Početna cena za Volkswagen California 6.1 Beach Camper je 48.795 evra, a u standardnoj opremi su aluminijumski skočni krov s platnenim stranama, upravljačka jedinica kampera s ekranom osetljivim na dodir smeštenim u krovnoj konzoli, krovni krevet, prednja okretna sedišta s lumbalnom podrškom i naslonima za glavu, sklopivi sto u kliznim vratima, radio sa šest zvučnika, klizna vrata s obe strane vozila, dvostruka USB utičnica, zatamnjena kabina i putnički prostor kao i utičnica od 230 V.

Izvor: Autoblog.rs

Danas objavljeno

Kineska kompanija Pony.ai planira pokretanje robotaksi servisa u Kaliforniji

Zeljka

No comment: Patike Ferrari ION F by Puma

Zeljka

Produženi Range Rover Evoque L

Zeljka

Ostavite komentar