9. Januara 2022.

Voljela je samo jednom, nikada se nije udala, sa 50 godina usvojila dvoje djece

Big Portal

Nakon probijanja na film poslje uloge u filmu “Kum”, Diane Keaton je bila skeptična da li da prihvati da igra i u drugom dijelu. “Kada sam pročitala scenario, shvatila sam da ne mogu da odbijem.”

Diane Keaton defends Woody Allen: 'I continue to believe him'

Poznata po svom ekscentričnom ponašanju, Diane Keaton je izgradila od sebe prepoznatljivu glumicu, koja se rijetko kada povinuje rediteljima. Svoj stil, glumački ali i modni, nije mijenjala, već prilagođavala sama ulogama koje je igrala.

  1. godine sa filmom “Menhattan”, Diane i Woody Aller završili su svoju glumačku i emotivnu vezu. Sljedeći film koji će raditi zajedno biće tek 1993. godine.

Diane je vrlo brzo našla utjehu u zagrljaju jednog od najvećih zavodnika Holivuda, Warrena Beattyja. Nakon dvije godine strasne ljubavne veze sa čovjekom koji je već tada slovio za neodoljivog, Warren Beatty je dao Diane ulogu u svom prvom rediteljskom filmu, u kojem će i zaigrati zajedno, po prvi put.

Nikada nisu živjeli zajedno, a snimili su čak 8 zajedničkih filmova u samo 8 godina koliko je veza trajala. Keaton je skoro izjavila da su njih dvoje i dalje veoma bliski prijatelji.

Godine 1979. u njen život je ušetao najveći Holivudski šmeker i zavodnik, Warren Beatty. Zaljubili su se na snimanju filma “Crveni”. Tabloidi su bili okrutni prema ovoj vezi na šta ona nije navikla. Ova strasna i kratka veza završila se nedugo pošto su snimili film. Za njega je u jednom intervjuu rekla da je on idealan muškarac ako želite da se osjećate kao žena. Ostali su prijatelji do dan danas.

Warren Beatty Opens Up About His Famous Exes | PEOPLE.com

Najburnija veza koju je doživjela, sigurno je ona sa Al Paccinom. Par se upoznao na snimanju filma “Kum” i bili su u vezi godinama, mada su svako malo raskidali i mirili se. Navodno su svoju ljubavnu romansu završili tek nakon završetka snimanja trećeg dijela. Keaton je za njega rekla: “On je tako zabavan…Za mene, on ima najljepše lice. Mislim da je Warren prelijep, ali lice Al Paccina je mmm…Ubistveno, ubistveno lice.”

TBT: Diane Keaton and Al Pacino | InStyle

Keaton je izjavila nedavno da vjeruje da su mnoge njene veze sa poznatim partnerima propale jer nije bila pretjerano naređivački ili majčinski nastrojena.

Usvojila je dvoje djece kada je napunila 50 godina.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare