Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

Ovaj skandal se i dalje pamti.

Kristin Stjuart i Robert Patinson bili su ljubavni par iz snova, a onda je glumica snove obožavatelja uništila aferom s rediteljem Rupertom Sandersom.

Kristin Stjuart uskoro čeka venčanje s dugogodišnjom partnerkom Dilan Mejer, ali nekad je bila devojka miljenika Roberta Patinsona.

„Venčaćemo se, stvarno ćemo to uraditi. Htela sam da me baš ona zaprosi, pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila“, ispričala je ushićena glumica nakon prosidbe.

Vest o veridbi stigla je tačno dve godine nakon što je Stjuart izjavila da ne može da dočeka da je partnerka zaprosi, i to samo nakon tri meseca veze.

„Želim da budem razumna u vezi s tim, ali mislim da se dobre stvari događaju brzo“, poručila je tada. Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovo spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.

Inače, glumicu javnost najviše pamti po ulozi Bele Svon u „Sumrak sagi“. Upravo je tada upoznala glumca Roberta Patinsona, s kojim je od 2009. do 2012. godine bila u vezi. Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparaci uslikali s rediteljem Rupertom Sandersom, koji je u to vreme bio u braku, ali i od Stjuart stariji 19 godina.

Ove godine „obeležava se 10. godišnjica“ od tog trenutka.

Patison i ona su tada raskinuli, ponovo se pomirili, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine. Te fotografije preljube su je stavile na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, izgleda da je, na žalost brojnih obožavatelja, bila osuđena na propast.

Nakon toga je krenula da se viđa sa ženama, a upravo će jednoj uskoro reći sudbonosno da.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Brazilska mornarica potopila nosač-aviona, hiljade tona azbesta i otrovnih materija otišlo u more

Zeljka

Čelnik Samsunga ćerki dao pametni telefon tek kada je napunila 11 godina

Zeljka

Datumi koje pamti Malme: o jednom ubici, dželatu, mostu, Zlatanu…

Zeljka

Ostavite komentar