Volite li ovaj Eminemov hit? Imamo loše vijesti za vas - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Volite li ovaj Eminemov hit? Imamo loše vijesti za vas

Kako tvrdi jedno istraživanje provedeno na Univerzitetu u Njujorku 2017. godine, Eminemova pesma “Lose Yourself” omiljena je najvećem broju psihopata, što znači da fanovi ovog hita imaju veće šanse da su psihopate, prenosi Unilad.

Tim istraživača je naveo 200 ljudi da ispune upitnik koji je procenjivao njihov nivo psihopatije – poremećaja kog karakterizuje nedostatak empatije, nedostatak emocionalnog odgovora i manipulativnost.

Zatim su ispitanici dobili 260 pesama za slušanje i ocenjivanje, a istraživači su otkrili da su oni s najvišim ocenama psihopata bili među najvećim obožavateljima Eminemove pesme.

Psihopate jako vole još dve pesme

Osim ove pesme, najveći broj psihopata naveo je da voli da sluša i “What Do you Mean?” Dćastina Bibera i “No Diggity” Blackstreeta i Dr. Drea.

Možda mislite da ovo izgleda kao pomalo neozbiljna studija, ali istraživači su insistirali da bi mogla da posluži važnoj svrsi. Paskal Valič, koji je vodio istraživanje, rekao je za The Guardian: “Mediji psihopate prikazuju kao ubice sekirom i serijske ubice, ali stvarnost je da oni nisu posebni; nisu poput Džokera u Batmenu.”

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar