Volim ga takvog, neošišanog i neobrijanog: Seka Aleksić o Veljkovom izgledu - BIGportal.ba
Ex Yu

Volim ga takvog, neošišanog i neobrijanog: Seka Aleksić o Veljkovom izgledu

PEVAČICA Seka Aleksić svakodnevno dobija komplimente na “Instagramu”, što na svoj račun, što vezano za celu porodicu.

Nedavno se, međutim, suočila i sa kritikama, i to vezano za izgled svog muža Veljka. Folkerka je objavila sliku supruga i njihovog mlađeg sina Jovana, a u jednom komentaru na fotografiju navedeno je da Veljko izgleda “kao pećinski čovek”. To je bio povod za njenu veoma emotivnu reakciju na insta-storiju.

– Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovek i slično, imam poruku za vas – počela je Seka. – Veoma ste primitivni, nevaspitani i, jednostavno, produžite dalje. Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na… Bolje da ne komentarišem, jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi.

Seka je “ispalila” rafal pitanja.

– Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša? Ne budite smešni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijte dlake i dalje da ne nabrajam. A sad – izvolite i otpratite me, i ne kvarite sliku ni meni, ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar