"Volio bih da igram sa Jokićem" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Volio bih da igram sa Jokićem”

Kris Veber, američki košarkaš, govorio je o današnjoj košarci.

Kris Veber je ovdašnjoj publici najpoznatiji po svojim igrama u Sakramento Kingsima početkom 21. veka, kada je igrao sa Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem.

EPA PHOTO / STEVE YEATER

Veber je sada bio gost podkasta “All The Smoke” čiji su autori bivši NBA igrači Stiven Džekson i Met Barns, a dotakli su se i moderne košarke.

“Odmah na početku ćemo da prokomentarišemo današnje stanje u košarci. Tačnije, prokomentarisaćemo kako si ti bio jedan od prvih visokih igrača koji su znali da čitaju igru, pošalju pas kada treba, da pogađaju šuteve za tri poena… Prototip moderne četvorke”, otvorio je priču Met Barns, a Kris Veber se nadovezao:

“Voleo bih da sam igrao danas. Kada sam ja igrao, visoki igrači nisu mogli ni da završe kontru 3 na 2… Zato kažem da bih voleo da igram danas, posebno na visokom postu, da uručim loptu bekovima ili da čitam utrčavanja pogotovo pas iz skoka… Zato se divim Jokiću, Embidu i još neke momke. I voleo bih da mogu da igram sa Jokićem, možda Simons ili Kajri, kada ih vidim kako prate kontre… Imam veliko poštovanje za ove mlade momke”, rekao je Kris Veber.

SK.

Danas objavljeno

PAO bez pobjede u vječitom derbiju godinu dana, 9-0 za Oli

Vanja A

Frida Karlson i Pal Golberg najbrži na 20 km

Vanja A

Partizan apelovao na sportsko navijanje protiv Crvene zvezde

Vanja A

Ostavite komentar