27. Januara 2021.

Vojvotkinja od Jorka obožava seriju koja je zabranjena na dvoru

Big Portal

U intervjuu koji je dala magazinu Ju-Es vikli (US Weekly), Sara Ferguson je izjavila da je serija dobro snimljena te da je bila oduševljena prikazom njenog vjenčanja s princom Endruom.

“Mislim da je veoma lijepo snimljeno. Kinematografski izvrsno izvedeno. Sviđa mi se i kako su upriličili moje vjenčanje”, navela je.

Vojvotkinja je priznala i da je opsjednuta i impresionirana serijom “Bridgerton”, takođe Netfliksovom uspješnom serijom, koju potpisuje Šonda Rajms. Sviđaju joj se likovi, kostimi i okruženje.

“Toliko obožavam ‘Bridgerton’ da sam je već dva puta pogledala. Opsjednuta sam tom serijom”, otkrila je vojvotkinja, te dodala:

“Mislim da je Dafne sjajan lik, posebno dok je gledamo kako uči o životu. Simpatično mi je kako uči da koristi svoj snažni glas. Dirnulo me to jer smatram da je sada vrijeme da žene progovore”.

Kako i sama radi na svojoj prvoj knjizi za odrasle, romantičnoj priči iz viktorijanskog doba pod nazivom “Her Heart for a Compass”, Sara je dodala da bi bila oduševljena kad bi i njen roman jednog dana osvanuo na televiziji, a posebno kada bi na tome radila Rajms.

(B92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare