Vojin Ćetković o porodici: Pribojavali smo se za ćerke - BIGportal.ba
Ex Yu

Vojin Ćetković o porodici: Pribojavali smo se za ćerke

Glumac Vojin Ćetković, kojeg gledamo u popularnim serijama i filmovima, otkrio je prvi kako izgleda proslava Božića u njegovom domu.

„Kod nas se poštuje tradicija. Želim decu sve da naučim. Govorim im ove godine ćeš ti biti moj sin, pa idemo po badnjak. U Čortanovcima imamo šumu odmah iza kuće. Jednoj smo prošle godine lepili i brkove. Deca to vole i pamte. Mene je moj deda vodio u šumu. Mi smo svi slavili Božić. One su zimska deca i vole tradiciju“, ispričao je glumac.

Glumcu je godinu obeležio novi film „Nije loše biti čovek“ Dušana Kovačevića. Vojin igra profesora klavira Milana i pronašao je u priči deo odnosa koji ima sa svojim kumom.

“Dobar čovek se rađa. Teško je to ostati. Duško i ja smo se našli spletom srećnih okolnosti. Ovaj film shvatam apsolutno lično, jer se neke stvari u njemu poklapaju s nekim mojim iskustvom”.

Vojin je najavio drugu sezonu “Kalkanskih krugova”.

“Prošle put ste me najavili kao čoveka koji igra u svim serijama. Čuo sam da se piše druga sezona i to ćemo gledati tek 2023. godine. Čekamo leto zbog snimanja. Čeka nas druga sezona “Tajni vinove loze. Snimili smo još 36 epizoda”, priznao je umetnik.

Glumac je već deset godina u braku s koleginicom Slobodom Mićalović.

“Porodica je baza. Pribojavali smo se za ćerke. Rano su počele da se penju po stolovima. Shvatili smo da sva deca to rade. One su samo malo slobodnije. Ako požele glumu, reći ću im slobodno. Voleo bih da imaju slobodu kao ja. Biće im teže nego Bobi i meni”, zaključio je glumac i poželeo je kao svoju novogodišnji želju da ode kovid.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar