Vođa grupe U2 objavio pjesmu posvećenu novom virusu koji hara planetom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vođa grupe U2 objavio pjesmu posvećenu novom virusu koji hara planetom

“Let your love be known” je nastala za klavirom, samo sat vremena pre nego što ju je postavio na društvene mreže

FRONTMEN irske rok grupe U2 Bono Voks (59) objavio je u utorak, na Dan svetog Patrika, pesmu “Let your love be known”, inspirisanu Italijanima koji, zbog korone, u kućnom karantinu pevaju jedni drugima sa balkona. To je Bonova prva nova pesma od 2017.


– Forca Italija – naveo je Bono na zvaničnom “Instagramu” svog benda, uz snimak nove pesme. – Ovo je za Italijane koji su me inspirisali, i za Irce. Za sve koji su na dan Sv. Patrika u svojim domovima u izolaciji i još pevaju. Za doktore, medicinske sestre, negovatelje, za sve koji su na prvoj liniji fronta, i za vas pevam ovu pesmu.

Bono je pesmu, navodno, napisao za klavirom, u svojoj kući u Dablinu, samo sat vremena pre nego što ju je postavio na društvene mreže. Peva kako prolazi kroz prazne ulice Dablina, o izolaciji i strahu zbog epidemije virusa korona. Međutim, inspirisan snimcima Italijana koji na sav glas pevaju i sviraju sa svojih terasa, on, takođe, peva kako “ne možeš da dodirneš, ali možeš da pevaš preko krovova, pevaj mi dole, pevaj i obećaj mi da ćeš pobediti, nemoj da staješ, pevaj, nikada niste sami”. Pesma je objavljena na Dan svetog Patrika, jer su sve proslave praznika posvećenom irskom svecu otkazane, zbog smernica o društvenom distanciranju. Inače, U2 su poslednji album “Songs of expirience” objavili u decembru 2017.

Danas objavljeno

Robi Vilijams: Plaćeni ubica mi je bio nad glavom

Vanja A

Nik Kejv najavio novi dokumentarac

Vanja A

Žena se popela na vrh automobila koji je tonuo u rijeku kako bi napravila selfi

Vanja A

Ostavite komentar