10. Aprila 2022.

Voditeljka otkrila fotografiju napadača i upozorila da i dalje šeta slobodno gradom!

Big Portal

Snežana je tada objasnila da ju je napao nepoznati čovek jer mu je smetao njen parfem. Sada je Dakićeva objasnila o čemu se radi na svom Instagram nalogu, a objavila je i fotografiju svog napadača, koje su zabeležile sigurnosne kamere.

Snežana Dakić

– Pošto mi je malopre javljeno da se i dalje ulicama šeta čovek koji je očigledno mentalno poremećen koji mi je bez ikakvog povoda i razloga razbio automobil i glavu i pukom srećom me nije ubio na mestu, kaldrmom, ja ću objaviti njegovu fotografiju, skrinšot sigurnosne kamere, da znate ako ga vidite, ne upuštajte se u razgovor s njim, i ako čujete reč “razređivač”, obavezno pobegnite – govori zabrinuto Dakićeva i nastavlja:

– Sigurno je poznat policiji “Stari grad”, jer je najmanje tri objekta razbio staklo na butiku, knjižari, kozmetičkom salonu, tu po centru grada ordinira – upozorila je voditeljka i objavila fotku napadača.

– Napadač koji i dalje šeta gradom. Poziva se na smrad razređivača. Oko 40 godina, urbanog lika, duža kosica, vuče kolica za pijacu – upozorila je Dakićeva svoje pratioce.

Snežana Dakić
foto: Printskrin/Instagram

“Dragi svi, htela bih da kažem da sam dobro. Zadobila sam lakše povrede glave. Hvala vam što ste se brinuli i javljali. Dobro sam i sve je u redu. U pitanju je nepoznati napadač, on čak ni ne zna ko sam ja, iznervirao ga je miris mog parfema”, rekla je Snežana Dakić u noći kada je zadobila povrede.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare