Voditeljka je doživjela veliku tragediju, jako je loše: Užasan period života! - BIGportal.ba
Ex Yu

Voditeljka je doživjela veliku tragediju, jako je loše: Užasan period života!

Voditeljka Dragana Katić rasplakala se u emisiji dok je pričala o najtežem periodu u životu, kada joj je majka bila bolesna.

Njoj i njenim sinovima, blizancima Bojanu i Bobanu, odlazak voditeljkine majke je veoma teško pao, a Dragana je već u nekoliko navrata isticala da joj je bilo jako teško kada je ostala bez oba roditelja.

Dok joj je majka bila bolesna i dok ju je vodila na skener i na hemioterapiju, voditeljka je sve vrijeme radila i uvijek bila sređena i nasmijana pred kamerama, pa niko nije mogao ni da pretpostavi sa čime se nosila. Taj period kaže da joj je bio najteži, jer je i finansijski bila u veoma lošoj situaciji.

Među teškim trenucima kojih se sjeća jeste i punoljetstvo njenih sinova, prije kojeg je ostala bez majke, a oni bez bake. Ipak, odlučila je da im u najužem krugu porodice i prijatelja napravi proslavu, a tražila je tada pjesmu “Kako si majko, kako si oče”, zbog koje joj i danas idu suze na oči.

– Ja sam tražila tu pjesmu za njihov osamnaesti rođendan koji sam priredila za jako mali krug ljudi, baš prijatelja i familije. To je negdje bio vrhunac večeri i negdje sam znala da moji roditelji znaju da oni slave osamnaesti – rekla je voditeljka i rasplakala se u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Izvor: Espreso

Danas objavljeno

Đani sa dugom kovrdžavom kosom?!

Vanja A

Katarina Živković o depresiji: “Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem”

Vanja A

Zavirite u lusuzni stan glumice Jelene Gavrilović

Vanja A

Ostavite komentar