Vlasnik oglasio Skalu 55, traži preko 4.000 evra - BIGportal.ba
Auto-moto Koncepti

Vlasnik oglasio Skalu 55, traži preko 4.000 evra

Već danima na jednom sajtu za prodaju polovnih automobila stoji ponuđena Zastava Skala 55 stara 12 godina, koja košta nevjerovatnih 4.250 evra. Cijena joj je fiksna, pa nema ni cent gore, ni cent dole.

Iako je za mnoge ova tražena količina novca potpuno nerealna, vlasnik ne odustaje i istrajan je u svojoj namjeri da “crvenog zmaja” proda za nekoliko hiljada evra.

“Svaka roba ima svog kupca i neću smanjivati cenu jer sam siguran da taj automobil toliko vredi. On kao da je izašao sa trake, potpuno očuvan i u odličnom stanju, prešao oko 20.000 kilometara. Bolje će ovaj automobil da služi nego neki strani. Svako ima svoje mišljenje, a moje je da ovaj automobil vredi baš ovoliko i siguran sam da će biti prodat. Ne znam zašto je moj oglas privukao toliku pažnju, kad imate i juga kabrioleta koji košta preko sedam hiljada evra. Postoje ljudi koji su vezani za ovakva domaća vozila i njima to nije ogromna cifra”, rekao je u telefonskom razgovaru vlasnik crvene Skale 55 za RINU.

Sa druge strane, oni koji se razumiju u automobile, popravljaju ih i prodaju kažu da je cijena poprilično visoka i da bi bila opravdana samo ako se radi o oldtajmeru.

“Taj automobil nije koštao više od sedam hiljada ni nov kad je izašao iz fabrike. Radi se o poslednjim modelima koji su proizvedeni 2008. godine, kvalitetni su, ali ipak ne znam, da li vrede baš tu količinu novca. Jedino ako je prešao izrazito malu kilometražu, onda samo tad vlasnik može da očekuje taj novac. Mada, ne znam ko bi za preko četiri hiljade evra kupio Zastavu, kad može kupiti Audi, Mercedes…”, kaže Dragan Vlašković, automehaničar iz Čačka.

Imajući u vidu da je cijena možda visoka i sam vlasnik je na kraju oglasa napisao da nema greške u oglasu i da se jave samo zainteresovani za kupovinu.

Ostaje da se vidi da li ima još onih koji cijene stari kvalitet i srpsku poroizvodnju.

(B92)

Danas objavljeno

Renault, Nissan i Mitsubishi utrostručuju investicije u električne automobile

Vanja A

Priča o prvom električnom automobilu koji se pravio u Grčkoj

Vanja A

Greška u navigaciji poslala vozilo direktno pred voz

Vanja A

Ostavite komentar