Vlahović o tandemu sa Mitrovićem: Biće kako "mister" kaže - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Vlahović o tandemu sa Mitrovićem: Biće kako “mister” kaže

Srpski napadač Dušan Vlahović govorio je na konferenciji za medije uoči mečeva reprezentacije.

“Orlove” narednog meseca čeka prijateljski meč sa Katarom 1. septembra u mađarskom Debrecinu, a potom i kvalifikacione za plasman na Mundijal protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar).

“Ja bih rekao da svi danas igraju fudbal. Nema lakih i teških utakmica. Obe će biti veoma teške. Na nama je da se pripremimo. Daćemo sve od sebe da pobedimo. To je imperativ. Naš cilj je Svetsko prvenstvo”, rekao je Vlahović.

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Da li će igrati u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem?

“Svi žele da igraju. Na meni je samo da vredno radim, da treniram i nametnem se ‘misteru’. Na kraju on odlučuje i biće kako on kaže.”

“Meni će ovo biti prvi put sa reprezentacijom pred publikom, to još nisam osetio. Kada neko krene da igra fudbal, njegova prva misao je da zaigra za reprezentaciju pred punim tribinama.”

Bile su najave da napušta Fiorentinu. Da li postoji pritisak i da li može da ponovo prošlu sezonu?

“Nezahvalno je da li mogu da ponovim ili ne mogu. Ja mislim da mogu. Ništa neće pasti sa neba. Potrebno je da se radi još jače i da radimo više od ostalih. Teren je jedino merilo. Imam neki svoj cilj i nadam se da mogu da ponovim prošlu sezonu. Ne razmišljam o transferu. Veliki je pritisak javnosti. Naravno da nisam razočaran što sam ostao u Fiorentini. Moje je samo da igram fudbal, treniram, slušam starije igrače i trenere. Sve ostalo će doći. Moja odluka je bila da ostanem u Fiorentini. Nadam se da ćemo ove sezone završiti mnogo bolje nego prošle”, istakao je on.

B92.

Danas objavljeno

Medvedev: Kakav psiholog, više su mi pomogle Novakove riječi

Zeljka

Novakova 344. nedjelja, Federer pada

Zeljka

Šta je sa Mesijem? Post kao prije 16 godina

Zeljka

Ostavite komentar