VLAHOVIĆ KUPIO KUĆU OD ČEDE ČVORKA: Vila od 240 kvadrata - BIGportal.ba
Ex Yu

VLAHOVIĆ KUPIO KUĆU OD ČEDE ČVORKA: Vila od 240 kvadrata

FUDBALER Dušan Vlahović, koji je nedavno potpisao ugovor sa Juventusom, kupio je kuću na Bežanijskoj Kosi od osnivača grupe “Luna” Čedomira Rajičića, poznatijeg kao Čeda Čvorak.

S obzirom na to da fudbaler Juventusa Dušan Vlahović nekoliko godina živi i radi u inostranstvu, želeo je sebi i roditeljima da priušto oazu mira gde će uživati kada boravi Beogradu. Vlahović je sa ocem i majkom pre dve i po godine kupio kuću od 240 kvadratnih metara na Bežanijskoj Kosi koja je bila u vlasništvu osnivača grupe Luna Čedomira Rajičića.

-Kada se Čeda Čvorak razveo od supruge pre tri godine, rešio je da proda nekretninu u kojoj je živeo petnaestak godina i svako ode svojim putem. Tada je svoju karintonku dao na prodaju, a među prvima i sa najboljom ponudom javili su se Vlahovići – otkriva jedan fudbalerov prijatelj.

-Iako je kuća bila sređena i moderno opremljena, fudbaler i njegovi roditelji želeli su da je udese po svom ukusu. Dosta novca su uložili u renoviranje i skockali je baš onako kako su zamislili – rekao je izvor.

(Kurir/Nova S)

Danas objavljeno

Preminuo Igor Starović, pjevač grupe “Divlji kesten”

Vanja A

Goca Šaulić otvorila dušu, najviše žali što pjevač nije dočekao ovo

Vanja A

Mirjana Karanović ponosno pokazala majku

Vanja A

Ostavite komentar