5. Februara 2022.

Vjeruju u donacije dobrih ljudi: Apel za obnovu manastira

Big Portal

Iz Eparhije su naveli da se za pomoć obraćaju sa blagoslovom episkopa zvorničko-tuzlanskog i administratora Eparhije šabačke Fotija, ističući da je taj manastir za kratko vrijeme postao stjecište mnogih koji traže svoj put ka Gospodu.

– Vjerujemo da je sve što se događa Božije davanje i da njegove puteve ne možemo uvijek ispitati, ali isto tako vjerujemo da će, kao i do sada, Bog kroz svoje ljubljene djelati, te da će se ova svetinja obnoviti i zasijati novim sjajem i biti obitalište slave Božije – naveli su iz Eparhije.

Iz Eparhije su izrazili nadu da će iskra Hristove ljubavi biti zapaljena u srcima vjernika, koji će dati dio sebe i ponovo izgraditi ono što “ni rđa, ni moljac ne mogu uništiti”.

Dinarska sredstva moguće je uplatiti na račun SPC Eparhija šabačka, broj 325-9500600032738-97, sa naznakom “za obnovu Manastira u Bijelim Vodama”.

Požar je izbio u srijedu, 2. februara, uveče, kada je izgorio manastirski konak. Izgorjele su prostorije ukupne površine 600 metara kvadratnih, a niko od 20 članova manastirskog bratstva nije nastradao.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare